Aina askeleen edellä

FinnMedPro_logo_rgb_200dpi.png
suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb-1-

Tietoa meistä

FinnMedPro on kotimainen terveyspalveluyritys

 

FinnMedPro yhtiöt koostuu kolmesta yrityksestä,  FinnMedPro Oy sekä tytäryhtiöt
Hoiva&Hoitajat ja Sitran Lääkäriasema.

 

  • FinnMedPro – sopimukset, kehitys-, koulutus- ja markkinointitoiminnot

  • Hoiva&Hoitajat – henkilöstövuokraukseen liittyvät toiminnot

  • Sitran Lääkäriasema – henkilöstön työterveyshuolto, laboratorio, hoito- ja lääkäritoiminta

 

Haluamme edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tuottamalla asiakkaillemme laadukkaita terveydenhuollon palveluita ja panostamme vahvasti työntekijöidemme koulutukseen. Painotamme toiminnassamme ihmisläheisyyttä, osaamista ja jatkuvaa kehitystä. Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkeja, kuntia sekä yksityisiä terveys- ja sosiaalipalvelujen tuottajia. Yhtiössä työskentelee n. 150 ammattilaista ja yrityksellemme on myönnetty Avainlipputunnus suomalaisesta työstä.

 

Yritys muodostuu työntekijöistään. Vaikka heistä jokainen on yksilö, jolla on omat arvonsa ja norminsa, vaikuttaa yritys silti omilla arvoillaan, rekrytoinneillaan ja viestinnällään siihen, miten sen työntekijät toimivat.

 

Työvoimapula on alan arkea, mihin panostamme vahvasti. Ennusteiden mukaan työvoimatarpeen sosiaali- ja terveyspalvelualalla on arvioitu kasvavan vielä noin 190 000 henkilön verran vuoteen 2030 mennessä (Työ- ja elinkeinoministeriön vuoden 2015 ennuste).

Hoiva & Hoitajat
 

Hoiva&Hoitajat on kotimainen terveyden- ja sosiaalihuollon henkilöstövuokrausyritys. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, perus- ja lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä henkilökohtaisia avustajia. Tuotamme laadukkaita palveluita yksityiselle ja kunnalliselle sektorille sairaaloihin, hoivakoteihin, palvelutaloihin, sekä potilaiden omiin koteihin.

Toimintamme tavoitteena on edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tuottamalla asiakkaillemme laadukkaita terveyden- ja sosiaalihuollon palveluja. Erityisesti painotamme toiminnassamme ihmisläheisyyttä, osaamista ja jatkuvaa kehitystä. Hoitajamme tekevät töitä suurella sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen ja jokainen yksilö huomioon ottaen. 

Poikkeustilanteen aiheuttama kiireellinen resurssitarve? Me autamme! Meiltä löydät parhaat terveysalan osaajat!

Sitran Lääkäriasema

 

Osaavat terveyspalvelut ovat vain puhelin soiton päässä. Konsultaatiot voidaan toteuttaa ihan perinteiseen tapaan puhelinsoittona tai vähän modernimpaan tapaan videopuheluina, jolloin asiakas voi esimerkiksi näyttää fyysiset vaivat kameralla. Voimme myös sopia erikseen mobiililääkärin kotikäynnistä tarpeen mukaan.

 

Lääkärimme ovat monikielisiä ja huomioimme myös vieraskieliset asiakkaat. Varmistamme, että asiakas saa asianmukaisen palvelun ja täydellisen ymmärryksen omasta terveydestään – omalla kielellä.

Lisäksi meiltä löytyy työterveyshuolto ja toimimme työn ja terveyden välisen suhteen asiantuntijana. Huolehdimme henkilöstön työ- ja toimintakyvyn ylläpitämisestä, sekä työturvallisuudesta.

facebook-logo-png-38347.png

Olemme myös Facebookissa!

FinnMedPro Oy / Sitratori 3, 2.krs, 00420 Helsinki / Avoinna: arkisin klo 9:00-15:00 / Puhelin 050 3376 542 / Sähköposti: info@finnmedpro.fi